آموزش کامل و طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی به روش تخصصی و عالی
طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام میگو پلو اسپانیایی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل و طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی به روش تخصصی و عالی
میگو پلو ازجمله پلو های مخلوطی است که در شهرهای جنوبی کشور خودمان نیز طبخ میشود ولی در اینجا نحوه پخت آن متفاوت بوده و
به سبک و سیاق اسپانیایی است؛
البته با توجه به اینکه طبخ پلو در کشورهای دیگر چندان با ذائقه ما هماهنگی ندارد،
با تغییر کوچکی در دستور پخت، آن را خوشمزه تر کردهایم.
مواد لازم برای تهیه میگو پلو اسپانیایی :
میگوی ریز :♦: 130 گرم
میگوی درشت برای تزئین :♦: 4 عدد
برنج :♦: یک و یک دوم پیمانه
روغن :♦: 2 قاشق سوپ خوری
پیاز (خرد شده) :♦: یک عدد
کرفس (خرد شده ) :♦: 2 ساقه
سیر (خرد شده) :♦: 2 حبه
فلفل قرمز :♦: یک قاشق چای خوری
برگ بو :♦: 2 عدد
پودر ارگانو یا آویشن :♦: یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی (ریز خرد شده ) :♦: 4 عدد
آب مرغ :♦: 3 پیمانه
رب گوجه فرنگی :♦: یک قاشق سوپ خوری
فیله ماهی سفید (به تکه های متوسط خرد شود ) :♦: 225 گرم
نمک و فلفل سیاه :♦: به میزان لازم
پیازچه :♦: 4 عدد
آموزش کامل و طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی به روش تخصصی و عالی
برای دمکشیدن برنج قراردادن دمکنی را روی در قابلمه فراموش نکنید.
طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه میگو پلو اسپانیایی ابتدا باید
تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قرار دادن روی شعله اجاق گاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید.
سپس مواد سرخ شده را به قابلمه متوسطی منتقل کرده و سیر ، فلفل قرمز ، برگ بو ، پودر ارگانو ، گوجه فرنگی ، رب گوجه فرنگی و آب مرغ را به آن اضافه کنید.
در ظرف را بگذارید و به مدت نیم ساعت آن را روی اجاق گاز حرارت دهید.
پس از طی این مدت، برنج را همراه نمک و فلفل سیاه در قابلمه ریخته و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا برنج نیم پز شود.
آموزش کامل و طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی به روش تخصصی و عالی
با توجه به اینکه برنج این غذا در اصل به حالت دان سرو میشود، برای جلوگیری از به همچسبیدن برنج،
پیش از قرار دادن دم کنی، یک چهارم استکان آب سرد به آن اضافه کنید.
در این فاصله در تابه کوچکی ، کمی روغن ریخته و فیله ماهی سفید را در آن تفت دهید.
میگو ها را نیز در قابلمه کوچکی حاوی آب بریزید و همراه کمی نمک بپزید.
تکه های ماهی را با میگوی پخته شده روی برنج ریخته و در قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا پخته و آب اضافی آن نیز از بین برود.